Built-In Touchpad Keyboard Case For Ipad Air 4 Pro 11 For Samsung Tab S7 S6 Lite
Soft TPU Back Case For Ipad 10.2 8th 7th Generation For Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Slim Leather Case For Ipad For Samsung Galaxy Tab A7 T500 T505 For Lenovo Tab M10 For Huawei Matepad

proyek kita

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.

  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

    Sertifikat

    Pabrik kami wis berkembang dadi pabrikan Certified ISO9001: 2008, produk bermutu, Efektif Efektif

  • we have serviced clients from more than one hundred worldwide countries,such as the U.S., U.K., Australia, German, Russia, and etc .

    Pabrikan

    kita wis ngladeni klien saka luwih saka satus negara ing saindenging jagad, kayata AS, Inggris, Australia, Jerman, Rusia, lan liya-liyane.

babagan kita

Shenzhen Walkers Industrial Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, umume melu kasus tablet kanggo Ipad, Samsung, Huawei, tablet Lenovo, lan kasus e-reader kanggo Kindle, Pocketbook, e-reader Kobo. Kita terus ngekspor kasus berkualitas tinggi kaya cilik tipis, kasus keyboard bluetooth nirkabel, case shockproof anti-tiba kanthi sertifikat BQB, FCC, ROHS, CE.

ndeleng liyane