06700ed9

produk

Kasus keyboard touchpad kanggo iPad 10.2 2020 2019 kanggo ipad 8 ipad 7


Detail Produk

PEMANGSA PENCIL GABUNG SEMPURNAKOMUNIKASI

Dirancang kanggo nggarap Pensil, supaya sampeyan bisa nulis cathetan tangan, gambar sketsa, utawa menehi tandha dokumen kanthi langsung ing iPad. Kajaba iku, wadhah internal nyimpen stylus supaya sampeyan butuh nalika sampeyan butuh.

PRESISI HEBAT LAN KONTROL TRACKPAD

Bisa nganggo tliti pad track ing aplikasi kaya cathetan, kaca, tabel angka lan intine. Sampeyan bakal bisa nyorot sel spreadsheet, nyalin tembung, lan ngowahi email kanthi gampang.

Lacak produktivitas kanthi cepet kanthi nggunakake sawetara gerakan driji sing wis sampeyan kenal lan tresnani. Gesek, gulung, ganti aplikasi, jiwit, tutul kaping pindho, lan liya-liyane.

Proteksi Lengkap

Jaga ngarep lan mburi iPad supaya aman saka scuffs, goresan, lan tumpahan. Cangkang bali TPU alus kanthi aman nahan iPad ing kasus sing entheng supaya dijaga sudhut.

SAIKI TABLET Sampeyan bisa tumindak kaya LAPTOP

Nikmati jam typing sing nyaman, fleksibel amarga tombol gaya sissor lan chip sing berkualitas, mula tangan sampeyan ora bakal kesel. Perjalanan utama 2 mm nyedhiyakake ambane optimal kanggo kenyamanan lan kenyamanan.

JENIS ING DESKE ORA TOKO LAP UTAWA CAFE

Cukup mbukak kasus kasebut lan wiwiti ngetik. Tablet sampeyan dikunci ing posisi typing sing sampurna lan tetep ing papan sanajan sampeyan ngetik ing permukaan sing ora rata kaya puteran sampeyan.

QMATERI UALITIF KANGGO NGALAMI LENGKAP

Eksterior: digawe saka kulit PU tahan lama, nglindhungi tablet saka lebu, gulung lan gumpalan sing digunakake saben dinane.

Interior: mikrofibre alus nglindhungi tablet supaya ora goresan; Bahan anti-slip nyegah tablet ora mudhun.

Cangkang bali TPU sing alus nglindhungi ipad, lan jaga kasebut dilindhungi.

KASUS KEYBOARD BLUETOOTH CETAK

Keyboard nirkabel bisa dicopot magnetik, sampeyan bisa nyopot lan ngowahi dadi kasus protèktif lengkap nalika ora butuh keyboard.

Suwe-suwe URIP BATERI

Siap yen sampeyan butuh, kasus universal nganggo keyboard Bluetooth nggunakake batere lithium sing bisa diisi ulang kanggo nguatake keyboard. Thanks kanggo sistem tenaga cerdas, bisa nganti 3 taun tanpa prelu diganti.

SETUP Gampang, HUBUNGAN sing DAPAT

Advanced Bluetooth 3.0 nyedhiyakake sambungan sing bisa dipercaya sing ora ilang ing antarane tablet lan keyboard. Persiyapan gampang — telung langkah sederhana mbutuhake wektu sak menit kanggo ngrampungake.

Pisanan, penet tombol kanggo "ON". Lampu Indikator biru.

Kapindho, pencet tombol "FN + C" bebarengan

Banjur, Uripake fungsi bluetooth tablet. Iki bakal nggoleki keyboard Bluetooth.

Pungkasan, bakal nemokake Bluetooth Keyboard 3.0. Sampeyan mung masangake.

Wiwit saiki, dheweke bakal otomatis nyambung karo tablet sampeyan.

Yen sampeyan ngganti tablet, sampeyan kudu nyambung maneh minangka langkah ing ndhuwur.

DIMENSI

Dhuwur x Jembar x Ambane: 270 mm x 195 mm x 18 mm

Bobot: 720g

SPESIFIKASI

MOQ: 10PCS / warna Sertifikasi: FCC, ROHS, CE, GS, RECH, Sgs

Ukuran: 10,2 "Desain: Kotak potlot kanthi keyboard touchpad sing bisa dicopot

Packing: Box paper, opp bag Pembayaran: 1.T / T 2. Western Union 3. Paypal

Logo: Debossed / Nampa Desain OEM / ODM sing disesuaikan: nampa desain khusus

Wektu kiriman: 3-5 dina kerja Bahan: Tutup kulit premium nganggo cangkang mburi TPU alus

Jinis Sambungan: Bluetooth 3.0 Nyambung / Daya: Tombol keyboard On / Off

Magnet Turu / Wake: Ora Ana Magnet Penutupan: Ya

Lubang Kamera: Ya Tutup magnetik: Ya

Perjalanan Utama: Lampu Indikator 2 mm (LED): kanggo Bluetooth lan daya

Jarak efektif keyboard: sajrone 10m Key Life: luwih saka 3 yuta stroke

Rincian batere: Baterai lithium bawaan Tipe batere: Bisa diisi ulang

Fungsi Keyboard: Trackpad, mousepad, touchpad

Versi Keyboard: Versi Rusia, Spanyol, Inggris, lan basa liyane

Kunci Khusus: Tombol trabasan fungsi ekstra, kalebu kontrol media, kontrol volume, kunci layar lan telusuran.

Touchpad-keyboard-case-for-ipad-10 (4)Touchpad-keyboard-case-for-ipad-10 (7)Touchpad-keyboard-case-for-ipad-10 (8) Touchpad-keyboard-case-for-ipad-10 (10)Touchpad-keyboard-case-for-ipad-10 (11)Touchpad-keyboard-case-for-ipad-10 (13)Touchpad-keyboard-case-for-ipad-10 (12)Touchpad-keyboard-case-for-ipad-10 (14)Touchpad-keyboard-case-for-ipad-10 (15)画板 66









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita