06700ed9

produk

Kasus kanggo BOOX Nova3 warna Nova 3 Nova 2 7.8 inci kanthi wadhah potlot tali tangan


Detail Produk

1 5 4 3hand-strap-for-BOOX-Nova-3color (1) hand-strap-for-BOOX-Nova-3color (2) hand-strap-for-BOOX-Nova-3color (4) hand-strap-for-BOOX-Nova-3color (5) hand-strap-for-BOOX-Nova-3color (6)

Kasus ngadeg kulit fungsional

Kasus iki nggabungake tali tangan, wadhah potlot lan tendhangan ngadeg. Ikunyekel ereader kanthi stabil. Tangan sampeyan bebas nalika maca, uga ngombeing kopi Sing duwe potlot nyekel pena nalika ora digunakake.

Desain tali tangan

Wtali tangan / elastis tangan, ngidini sampeyan nyekel ereader kanthi tangan siji. Pita elastis nyaman lan pas kanggo tangan sampeyan lan liyane.

Tendhangan ngadeg stabil

Gratis tangan sampeyan. Kanthi tendhangan mandeg, sampeyan ereader ngadeg kanthi mantep ing meja, ing endi wae ing omah, perpustakaan, cafe utawa njaba. Sampeyan bisa seneng maca uga kopi lan ngombe.

Sing duwe potlot internal

Pena sampeyan anti-ilang. Nambah wadhah potlot ing sisih. Sampeyan bisa nyelehake pulpenmu, dont kuwatir yen ilang.

Otomatis turu lan tangi

Seneng maca kanthi tanpa wates. Kasus kulit iki ndhukung fungsi turu otomatis lan tangi. Nalika sampeyan arep lunga utawa turu, tutup wae tutup kanggo mungkasi maca. Yen pengin maca, bukak banjur wiwiti maca.

Raos tutul sing apik

Bahan kulit premium duwe perasaan tutul sing nyaman. Iuga bisa nglindhungi ereader sampeyan suwene. Batine mikrofiber alus iku ora ana gores, sing cocog karo warna ireng.

Perlindhungan kebak

Bungkus sisih ereader kanthi lengkap. Jaga ereader sampeyan aman nalika digawa metu nalika goresan saben dina, gulung lan gulung.

Built-in magnet kuat njamin kasus sampeyan cedhak. Don’ sumelang, ereader sampeyan ora goresan tombol lan barang liyane sing landhep nalika tas lan koper sampeyan.

 

DIMENSI

Dhuwur x Jembar x Ambane: 200 mm x 170 mm x 50mm

Bobot: 166g

 

SPESIFIKASI

MOQ: 100PCS / warna Ukuran: 7.8 ” 

Sertifikasi: FCC, ROHS, CE, GS, RECH, Sgs                  Fitur: resistensi goresan, anti shock,

Pengepakan: Kothak kertas, Desain kantong opp: nganggo tali tangan, tendhangan ngadeg, lan wadhah potlot

Pembayaran: 1.T / T 2.Serat Kulon 3. Paypal                         Logo: Dicetak / Nampa khusus

Wektu kiriman: 3-5 dina apa Desain OEM / ODM: nampa desain khusus

 

MODEL sing kasedhiya

Werna BOOX nova3 7,8 inci, BOOX nova 3, BOOX nova 2.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita