06700ed9

Kasus kanggo Ereader

  • Case for BOOX Nova3 color Nova 3 Nova 2 7.8 inch with hand strap pencil holder

    Kasus kanggo BOOX Nova3 warna Nova 3 Nova 2 7.8 inci kanthi wadhah potlot tali tangan

    Case stand kulit fungsional Kasus iki nggabungake tali tangan, wadhah potlot lan tendhangan ngadeg. Ngemu ereader kanthi stabil. Tangan gratis nalika maca, uga ngombe kopi. Sing duwe potlot nyekel pena nalika ora digunakake. Desain tali tangan Kanthi tali tangan / wadhah tangan elastis, sampeyan bisa nyekel ereader kanthi tangan siji. Pita elastis nyaman lan cocog karo tangan sampeyan lan liyane. Tendang ngadeg sing stabil Bebasake tangan sampeyan. Kanthi tendhangan mandhiri, sampeyan bisa maca ...
  • Stand leather case for kindle paperwhite 4 10th Gen 2018 for kindle paperwhite 3 2 1 for Kobo for Pocketbook 606 628 616

    Kasus kulit kanggo kindle paperwhite 4 10 Gen 2018 kanggo kindle paperwhite 3 2 1 kanggo Kobo kanggo Pocketbook 606 628 616

    AUTO SLEEP / WAKE kanthi otomatis tangi utawa turu ereader nalika tutup dibukak lan ditutup, Supaya ngirit daya lan nambah wektu maca kanthi luwih apik DESAIN PILIK Kanthi desain ngadeg Lipat, Tambahake fungsi Magnetik mburi, tutup lipatan maneh lan aman kanggo mbalikke kasus, Nalika maca diwaca, bakal mesthekake yen ereader ora bakal miring. Tali tangan Tali tangan ngidini maca nganggo tangan sing luwih gampang lan luwih kepenak, tutup ngarep terus dilipat lan ditempelake ing ...