06700ed9

Kasus keyboard kanggo Tablet

  • case with removable bluetooth keyboard for Lenovo tab M10 Plus For Ipad for Samsung tablet

    kasus karo keyboard Bluetooth sing bisa dicopot kanggo tab Lenovo M10 Plus Kanggo Ipad kanggo tablet Samsung

    SAIKI TABLET Sampeyan bisa tumindak kaya LAPTOP Nikmati jam ngetik sing nyenengake, fleksibel amarga tombol gaya sissor lan chip kualitas dhuwur, mula tangan sampeyan ora bakal kesel. Perjalanan utama 2 mm nyedhiyakake ambane optimal lan cepet. GAMPANG KANGGO Kantor lan Jinis fungsi khusus lan sawetara tombol trabasan kanggo iOS, Android utawa Windows supaya sampeyan ngontrol tablet tanpa ninggalake keyboard. JENIS ING DESKU UTAWA TOKO KAPING UTAWA CAFE Cukup bukak kasus banjur wiwiti ngetik. Tablet sampeyan dikunci ...
  • Built-in touchpad keyboard case for ipad Air 4 pro 11 for Samsung tab S7 S6 lite

    Kasus keyboard touchpad internal kanggo ipad Air 4 pro 11 kanggo Samsung tab S7 S6 lite

    BENAR-BENAR KLIK K kasus iki Kasus keyboard iki nggabungake trackpad presisi karo keyboard ukuran kanggo iPad. Dhukungan gerakan touchpad lengkap ngowahi iPad dadi mesin produktivitas kanggo nggarap spreadsheet lan dokumen, alat pembelajaran sing kuat kanggo kelas jarak jauh, lan liya-liyane - kemungkinan kasebut ora ana enteke. PRESISI BAIK Bisa nganggo tliti trackpad ing aplikasi kaya cathetan, kaca, tabel angka lan intine. Sampeyan bakal bisa nyorot sel spreadsheet, nyalin tembung, ...
  • Universal folio case with removable bluetooth keyboard for 9.7–11 inch Apple, Andriod, Windows tablets

    Kasus folio universal nganggo keyboard bluetooth sing bisa dicopot kanggo tablet Apple, Andriod, Windows 9,7 inci

    OMPATIABLE WITH PALING 9.7--11 INCH TABLETS Genggeman 4-Point ngemu paling akeh tablet 9.7-11 inci kanthi aman lan elegan kalebu tablet iPad, Android lan Windows. Universal Folio uga nduweni macem-macem piranti kanggo ngobrol. SAIKI TABLET Sampeyan bisa tumindak kaya LAPTOP Nikmati jam ngetik sing nyenengake, fleksibel amarga tombol gaya sissor lan chip kualitas dhuwur, mula tangan sampeyan ora bakal kesel. Perjalanan utama 2 mm nyedhiyakake ambane optimal lan cepet. Fungsi khusus lan tombol trabasan kanggo iOS, Andr ...