06700ed9

OEM / ODM

Tutup kulit nganggo wadhah potlot, nganggo cangkang mburi TPU Soft kanggo ipad 10.2

Kasus sing paling apik sampeyan sinaoni!

OEM DEM (1)

Kasus materi sing dipilih kanthi kualitas dhuwur

Kasus iki apik banget lan katon apik. Werna peteng sing bisa tetep resik suwene suwe. Kajaba iku, awet lan perusahaan tablet dawa.

Kanthi wadhah potlot

Kasus potlot mesthi gampang nyimpen pen sampeyan.

Nalika ndeleng utawa nindakake perkara liya, sampeyan bisa nyelehake pena ing wadhah potlot. Pena sampeyan bisa disimpen kanthi aman, lan ora bakal kelangan.

OEM DEM (2)
OEM DEM (3)

Telung slot non slip kanggo ngadeg

Kasedhiya macem-macem sudut pandang. Bisa mandheg kanggo marem kahanan sing beda-beda, kayata maca, ndeleng, nggambar lan nulis.

Kasus bernapas kanthi desain sisir madu

TPU alus kanthi desain iki nglindhungi tablet kanthi aman.

Ngeculake panas tablet, lindhungi tablet kanthi aman.

Kajaba iku, mbungkus tablet kanthi alus, nglindhungi kanthi lengkap. 

OEM DEM (4)
OEM DEM (5)

Kasus cerdas, gampang digunakake

Kasus kasebut bisa turu ing tablet nalika tutup ditutup. Bukak nalika tutup wis mbukak.

Yen sampeyan arep metu, tutup wae. Yen sampeyan arep sinau bebarengan, bukak tutupe wae. Cocog banget kanggo ngirit wektu luwih akeh kanggo sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake tablet kanthi case minangka mesin nyata.

Motong sing tepat kanggo kabeh akses, kayata ngisi bolongan, volume, speaker, tombol tutul omah lan liya-liyane. Nikmati tablet tanpa alangan.

Gesper magnetik tambahan

Gesper magnetik tutup tutup sampeyan ditutup. Nglindhungi tablet saka goresan nalika nindakake. Aja kuwatir sampul tablet sampeyan dibukak kanthi tiba-tiba.

OEM DEM (6)

Kanthi fungsi sing apik tenan, bisa uga langsing lan entheng. Ora ana momotan, utawa dilebokake ing tas sekolah. Ngidini akeh minimal nalika nglindhungi tablet.

Kasus iki bisa nggawe tablet sampeyan spesial, nalika dilindhungi.

Ayo pesen mung siji kanggo sampeyan.

Apa wae sing sampeyan pikirake, apa wae sing bisa ditindakake.

Luwih akeh produk OEM / ODM sing bakal diupdate.