06700ed9

Keyboard Bluetooth

  • Wireless bluetooth keyboard for ipad Samsung Andriod Windows system tablets

    Keyboard Bluetooth nirkabel kanggo ipad tablet sistem Samsung Andriod Windows

    KOMPATIABLE WITH SCREEN HAMPIR APA Keyboard keyboard Bluetooth iku gampang banget kanggo nyambung menyang telpon seluler, Pad, Apple TV, tablet lan liya-liyane. Setel ing detik nganggo Bluetooth, dadi sampeyan bisa terus ngirim teks ing ponsel kanthi lancar. Utawa kanthi cepet ngowahi tablet sampeyan dadi laptop lan ketik ing endi wae. Malah bisa mbantu sampeyan nikmati kabeh kesenengan ing pusat media tanpa tangi saka kursi sing kepenak. GO PACK LIGHT AND THINK BIG Ing ukurane mung 5mm lan 246mm, iku kunci ultra-seluler ...