06700ed9

produk

Kasus keyboard kanggo Samsung galaxy tab A7 lite 8,7 inci 2021 keyboard blu Funda


Detail Produk

SAIKI TABLET Sampeyan Kaya LAPTOP

Ngetik sing nyenengake amarga kunci sissor lan chip sing berkualitas, mula tangan sampeyan ora bakal kesel. Perjalanan utama 2 mm, sing nyedhiyakake ambane sing sampurna kanggo rasa nyaman lan nyaman.

TETEP LANGSUNG LAN KERJA GAMPANG

Kanthi alur anti-langkau, tablet sampeyan dikunci ing posisi typing sing sampurna lan tetep ing papan sanajan sampeyan ngetik ing permukaan sing ora rata kaya puteran sampeyan. Supaya sampeyan mung bisa mbukak kasus kasebut, lan miwiti gaweyan sekaligus.

DESAIN MANGETIK

Magnet sing kuat, tutup kasus ditutup kanthi aman nalika sampeyan ora nggunakake.

Yen digunakake, keyboard nirkabel bisa adsorpt ing tutup. Ora bakal obah utawa tiba.

CASE TURUN

Eksterior: digawe saka kulit PU tahan lama, nglindhungi tablet saka lebu, gulung lan goresan.

Interior: mikrofibre alus nglindhungi tablet supaya ora goresan; Bahan anti-slip nyegah tablet ora mudhun.

CASING KEYBOARD BLUETOOTH CREW

Keyboard nirkabel bisa dicopot magnetik, sampeyan bisa nyopot lan ngowahi dadi kasus protèktif lengkap nalika ora butuh keyboard.

PANJANG STANBY

Keyboard Bluetooth nggunakake batere lithium sing bisa diisi ulang kanggo nguatake keyboard. Thanks kanggo sistem tenaga cerdas, bisa nganti 3 taun tanpa prelu diganti.

GAMPANG PARI TABLET

Advanced Bluetooth 3.0 nyedhiyakake sambungan sing bisa dipercaya sing ora ilang ing antarane tablet lan keyboard. Persiyapan gampang — telung langkah sederhana mbutuhake wektu sak menit kanggo ngrampungake.

Cara nyambung keyboard Bluetooth

1. Push tombol kanggo "ON". Lampu listrik mati.

2. Pencet tombol CONNECT. Lampu Bluetooth urip.

3. Bukak Bluetooth ing tab sampeyan, banjur goleki lan masangake "Bluetooth 3.0 Keyboard". 

4. Keyboard Bluetooth bakal nyambung saiki kanthi otomatis, sawise sampeyan mbukak Bluetooth lan keyboard.

Yen sampeyan ngganti tablet, sampeyan kudu nyambung maneh minangka langkah ing ndhuwur.

DIMENSI

Dhuwur x Jembar x Ambane: 222mm x 140 mm x 15 mm

Bobot: 350g

SPESIFIKASI

MOQ: 10PCS / warna Sertifikasi: FCC, ROHS, CE, GS, RECH, Sgs

Ukuran: 8,7 "Desain: cilik nganggo keyboard bluetooth nirkabel

Packing: Box paper, opp bag Pembayaran: 1.T / T 2. Western Union 3. Paypal

Logo: Debossed / Nampa Desain OEM / ODM sing disesuaikan: nampa desain khusus

Wektu kiriman: 3-5 dina kerja Bahan: Tutup kulit premium nganggo case PC

Jinis Sambungan: Bluetooth 3.0 Nyambung / Daya: Tombol keyboard On / Off

Magnet Turu / Wake: Ora Ana Magnet Penutupan: Ya

Lubang Kamera: Ya Tutup magnetik: Ya

Perjalanan Utama: Lampu Indikator 2 mm (LED): kanggo Bluetooth lan daya

Jarak efektif keyboard: sajrone 10m Key Life: luwih saka 3 yuta stroke

Rincian batere: Baterai lithium bawaan Tipe batere: Bisa diisi ulang

Versi Keyboard: Versi Rusia, Spanyol, Inggris, Jerman, Prancis lan basa liyane

Kunci Khusus: Tombol trabasan fungsi ekstra, kalebu kontrol media, kontrol volume, kunci layar lan telusuran.

1-1 7 8 9 10 11 画板 1









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita