06700ed9

produk

Anti-fall case Shockproof kanggo Samsung galaxy tab A7 lite 8.7 2021 nganggo tali bahu


Detail Produk

Kompatibilitas

Kasus sing dirancang khusus ONLY kompatibel karo Samsung Galaxy Tab A7 lite 8,7 inci 2021 Model: SM-T220 / T225)

Ora pas kanggo Samsung Tab A7 10.4 inci 2020 rilis (Model: SM-T500 / T505) tablet. utawa tablet model liyane. Priksa nomer model lan posisi kamera sadurunge dituku.

Bebasake tangan sampeyan

Kanthi tali bahu sing bisa dilindhungi, iki desain unik kanggo bocah sing mlaku / lelungan, perancang arsitektur, agen real estate, buruh konstruksi uga tenaga kerja ing njaba. Bisa diatur. Uga bisa diikat ing kursi mburi mobil supaya bocah nonton video.

kanthi kickstand internal, uga seneng hiburan tanpa tangan. Bisa dilipat. Yen sampeyan nggunakake, bisa ngadeg, yen ora digunakake, bisa dilipat ing cilik, aja nambah akeh.

Perlindhungan kaping pindho

Full case digawe saka rong lapisan, PC hard shell lan bahan TPU fleksibel. Nguatake sudhut, ngarep lan mburi. Kasus iki nyedhiyakake proteksi awak lengkap marang goresan, kejut, bekas driji lan bledug.

Cangkang TPU nganggo tekstur anti-skip, lan pojok ditingkatake dadi anti-kejut.

Nglereni Lubuk sing Tepat

Nglereni bolongan sing akurat ngidini akses gampang menyang kabeh tombol, kontrol & port tanpa kudu ngilangi kasus kasebut. Kabeh soket, port lan tombol bisa diakses tanpa mbusak kasus kasebut.

Kasus pelindung tugas sing abot kanthi warna

Tutup tablet kanggo nglindhungi gulung kanthi nyerep kejut ekstra kanggo nglindhungi piranti larang regane. Cocog kanggo kulawarga, apik kanggo bocah lan wong diwasa. Macem-macem warna cerah kanggo sampeyan.

DIMENSI

Dhuwur x Jembar x Ambane: 219mm x 130 mm x 16 mm                   Bobot: 180g

Dawane tali bahu: 122,5 cm

SPESIFIKASI

MOQ: 10PCS / warna Sertifikasi: FCC, ROHS, GS, RECH, Sgs

Ukuran: 8,7 "Desain: nganggo tali shockproof bahu

Packing: Box paper, opp bag Pembayaran: 1.T / T 2. Western Union 3. Paypal

Logo: Debossed / Nampa Desain OEM / ODM sing disesuaikan: nampa desain khusus

Wektu kiriman: 3-5 dina kerja Bahan: TPU fleksibel + kasus PC keras

6 5 42 1

7









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita