06700ed9

produk

Kanggo Samsung galaxy tab A7 lite 8,7 inci 2021 Funda Tablet Case Magnetic Slim Folio Kulit Cover


Detail Produk

Kompatibilitas sing Sampurna 

Kasus iki kompatibel karo Samsung Galaxy Tab A7 8.7”(2021) Model tablet SM-T220/ T225.

Akses menyang kabeh fitur lan kontrol kanggo tab A7 Lite 8.7.

Ora bakal bisa digunakake 2020 Tab Versi A 8.4 utawa piranti model liyane.

Langsing & Ringan

Desain back hard super langsing lan entheng nambah akeh minimal nalika nawakake Galaxy Tab A7 Lite 8.7 proteksi gedhe.

Trifold ngadeg

Kasus A7 Lite nyedhiyakake sampeyan posisi sing cocog kanggo nonton film utawa ngetik.

Materi Premium

Hardback proteksi tahan lama kanthi kulit PU kualitas premium. Interior microfiber bebas gores alus nambah kenyamanan lan lapisan perlindungan tambahan.

Tutup magnetik

Sampeyan njamin sampeyan anyar Tab A7 tutup lite cedhak, kanggo nglindhungi tablet saka goresan, kejut lan benjolan.

DIMENSI

Dhuwur x Jembar x Ambane: 215m x 130 mm x 15 mm

Bobot: 150

SPESIFIKASI

MOQ: 10PCS / warna Sertifikasi: FCC, ROHS, GS, RECH, Sgs

Ukuran: 8,7 "Desain: Trifolding case leather

Packing:  tas opp Pembayaran: 1.T / T 2.Western Union 3. Paypal

Logo: Debossed / Nampa Desain OEM / ODM sing disesuaikan: nampa desain khusus

Wektu kiriman: 3-5 dina kerja Bahan: Tutup kulit premium nganggo case PC

Magnet Turu / Wake: Ora Ana Magnet Penutupan: Ya

Lubang Kamera: Ya Tutup magnetik: Ya

1-磁性 1-防摔 1-孔位 1-面料 1-折放 磁性 防摔 孔位 面料 轻薄 首页 折放 颜色

 









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita