06700ed9

produk

Kanggo iPad Pro 11 2021 Kasus Generasi 3 Funda kanthi Tutup Pensil kanggo iPad Pro 11 2020 2018


Detail Produk

Kompatibilitas 

Kasus iki kompatibel karo iPad Pro 11 2021 Generation 3, lan kaloro iPad pro 11 generasi kaping 2 2020, ipad pro 11 2018.

iPad pro 11 Generasi kaping 2 2020 Model: A2228, A2068, A2230, A2231

Model iPad pro 11 2018: A2013, A1934, A1980, A1979

Fitur produk:

Pemegang Pensil internal

Kompatibel karo macem-macem pena stylus lan Apple Pencil generasi kaping pisanan / 2 lan aksesoris. Slot potlot internal nyedhiyakake papan panyimpenan sing aman lan praktis kanggo nyimpen Pensil.

Ndhukung daya nirkabel pensil apel sekaligus.

Turu / turu sing cerdas

Kasus kasebut ngidini piranti sampeyan langsung tangi lan turu nalika mbukak lan nutup. Nalika ipad mbukak kunci, sampeyan bisa mbukak aplikasi sawetara detik. Yen sampeyan nyetel sandhi kanggo mbukak kunci, nalika mbukak tutup, mung layar sing bakal murup.

Dhukungan Dhukungan Lipat

Stand trifold magnetik ndhukung mode ndeleng sing nyaman lan mode nulis sing stabil. Sampeyan bisa kanthi gampang melu tutup menyang posisi sing beda kanggo nggawe wacan kanggo maca, ndeleng, ngetik.

Proteksi sampurna

Kanthi kanthong udara anti-drop sudhut, bakal nyuda kekuwatan lan nyuda kerusakan ing peralatan.

Papat sisih, lensa lan layar duwe desain protèktif, mula aja padha gores ipad utawa gulung utawa gulung.

Potongan sing tepat kanggo kabeh akses lan port.

Nihan mburi fleksibel

Tahan, tahan gores lan gampang dipasang. Cangkang bali TPU alus kanthi ngeculake desain panas mbantu ipad ngeculake panas. Aja kuwatir ipad sampeyan panas banget nalika main game utawa nonton film suwene.

Materi Premium

Punggung pelindung tahan lama kanthi kulit PU kualitas premium. Raos ndemek sing apik.

Interior microfiber bebas gores alus nambah kenyamanan lan lapisan perlindungan tambahan.

Tutup magnetik

Sampeyan njamin sampeyan ipad anyar tutup nutup, kanggo nglindhungi tablet saka goresan, kejut lan benjolan.

DIMENSI

Dhuwur x Jembar x Ambane: 253m x 154mm x 15 mm

Bobot: 305g

SPESIFIKASI

MOQ: Sertifikasi 50PCS / warna: FCC, ROHS, GS, RECH, Sgs

Ukuran: 11 ”Desain: Kothak potlot pensil

Packing:  tas opp Pembayaran: 1.T / T 2.Western Union 3. Paypal

Logo: Debossed / Nampa Desain OEM / ODM sing disesuaikan: nampa desain khusus

Wektu kiriman: 3-5 dina kerja Bahan: Tutup kulit premium nganggo punggung TPU

Magnet Turu / Wake: Ya Magnet Penutupan: Ya

Lubang Kamera: Ya Tutup magnetik: Ya

1-2 1-3 1-4 1-7 1-8 s ss









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita