06700ed9

produk

Kasus kulit standar kanggo galaksi Samsung tab 10.1 2019 kanggo tab Lenovo M10 plus kanggo tutup tablet


Detail Produk

Desain Klasik lan desain profesi

kanthi konstruksi padhet lan desain ngadeg sing bisa dilipat, Nambahake fungsi Magnetik mburi, tutup gulung maneh lan aman ing mburi case, Nalika maca diwaca, bakal njamin piranti tablet ora bakal miring.

AUTO SLEEP / WAKE

Tablet kanthi otomatis turu utawa turu nalika tutup dibukak lan ditutup, Supaya ngirit daya lan nambah wektu maca kanthi luwih efektif.

Nalika tutup cedhak sisih layar tablet, tablet bakal turu.

Cathetan kindle: kasus kasebut ora bakal tangi lan turu nalika tablet ora ndhukung fungsi kasebut.

Kebak NGlindhungi

Kasus punggung hard Shockproof kanggo nglindhungi tablet saka kejut lan tetes. Tutup ngarep interior microfiber alus kanggo nyegah layar sing rusak saben dinane.

Gesper magnetik nyekel tablet sampeyan kanthi aman nalika lagi mlaku. Iki njamin tutup ditutup kanthi aman, ngamanake Piranti sampeyan bisa dilindhungi kanthi apik. Efektif ngindhari supaya ora sengaja nutup tutup penutupan piranti sampeyan. Nglindhungi piranti ing kabeh arah.

Motong sing tepat

Ngidini akses gampang menyang kabeh port, sensor, speaker, kamera tanpa ngilangi kasus kasebut.

Sampeyan bisa ngisi daya, nggunakake earphone lan kamera kanthi kasus, ora prelu nyopot.

PILIH premium MATERI

tutup digawe saka eksterior kulit sintetis Premium kanthi nglindhungi piranti saka goresan, interior mikrofiber alus lan PC keras utawa cangkang TPU alus nglindhungi tablet saka kejut, pengaruh, tetes ora sengaja, lan goresan saben dina.

Multiple sudut Ndeleng

Alur pirang-pirang bisa nyiyapake macem-macem sudut ngarep horisontal; Tablet sampeyan bisa ndeleng lan ngetik sudhut; Sampeyan bisa nyetel sudhut sak karepe.

SPESIFIKASI:

Bahan: kulit PU lan microfiber

Nihan mburi: PC hard (welcome kanggo priksa shell TPU alus)

Fitur: Menenga kasus lipat kulit PU

Werna: Ireng, biru peteng, coklat, dicetak sutra, lan warna OEM / ODM liyane

OEM / ODM: Nampa

MOQ: 50 PCS

Fungsi: turu otomatis lan tangi (kajaba tablet ora duwe fungsi iki)

Sing duwe potlot: OEM / ODM

Genggaman magnetik: Ya

Bobot: 0,200kg

Ukuran: 16.8 * 24.3 * 1 (cm)

Merek: Walkers

Kasus tablet ing ngisor iki kasedhiya. Kasus tablet liyane bisa ditampa OEM / ODM.

Kanggo Apple

iPad 10.2 2020 Generasi kaping 8

Model: A2270, A2428, A2429, A2430;

iPad 10.2 2019 Generasi kaping 7

Model: A2197, A2200, A2198

Kanggo Samsung

Galaxy Tab A7 10.4 "(2020) Model: SM-T500 SM-505
Galaxy Tab S7 11 "(2020) Model: SM-T875 SM-870
Tab Galaxy S6 Lite 10.4 "2020 Model: SM-P610 SM-P615
Galaxy Tab S6 10.5 2019 Model: SM-T860 SM-T865
Galaxy Tab A 8.0 T200 / 205 (2019) Model: SM-T290 SM-295 SM-297
Galaxy Tab A 10.1 (2019) Model: SM-T510 SM-T515
Galaxy Tab 10.5 S5E (2019) Model: SM-T720 SM-T725

Kanggo Lenovo

Tab Lenovo M10 PLUS 10.3 2020 Model: TB-X606X TB-X606F
Tab Lenovo M10 10.1 2019 Model: TB-X605F TB-X605L
Lenovo M10 HD X306F 10.1 2020 Model: TB-X306

Huawei

Huawei matepad 10.4 2020 Model: BAH3-W09 BAH3-AL00
Huawei mediapad T10s / T10 Model: AGS3-L09 / W09 AGR-L09 / W09
Huawei Mediapad M6 10.8 Model: SCM-AL09 SCM-W09
Huawei matepad 10.4 2020 Model: BAH3-W09 BAH3-AL00
Huawei matepad T8 2020 Model: Kobe2-l09 Kobe2-l03
Huawei matepad Pro 10.8 Model: MRX-W09 / W19, MRX-AL09 / AL19

 

Stand case (2) Stand case (3) Stand case (4) Stand case (5) Stand case (6) Stand case (7) Stand case (8) Stand case (10) Stand case (11) Stand case (12) Stand case (13)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita