06700ed9

Case Shockproof kanggo Tablet

  • Anti-fall Shockproof case for Samsung galaxy tab A7 lite 8.7 2021 with shoulder strap

    Anti-fall case Shockproof kanggo Samsung galaxy tab A7 lite 8.7 2021 nganggo tali bahu

    Kompatibilitas Kasus sing dirancang khusus HANYA kompatibel karo Samsung Galaxy Tab A7 lite 8,7 inci 2021Model: SM-T220 / T225) ORA pas kanggo tablet Samsung Tab A7 10.4 inci 2020 (Model: SM-T500 / T505) tablet. utawa tablet model liyane. Priksa nomer model lan posisi kamera sadurunge dituku. Bebasake tangan Kanthi tali bahu sing bisa dilindhungi, iku desain unik kanggo bocah sing mlaku / lelungan, perancang arsitektur, agen real estate, buruh konstruksi uga tenaga kerja ruangan. Bisa ...
  • Shockproof Case with Clear Transparent Back For iPad Air 4 10.9 inch 2020 Release

    Case Shockproof kanthi Clear Transparan Bali Kanggo iPad Air 4 10.9 inci 2020 Rilis

    Dirancang khusus kanggo iPad Air 4th Generation 10.9 Inch 2020 (Nomer Model: A2072 / A2316 / A2324 / A2325). Ora kompatibel karo piranti liyane. Gunakake eksterior kulit PU sing awet, lan bingkai TPU alus kanthi sudhut sing luwih apik lan mburi bening kristal. Tutup mburi cangkang Hard Acrylic kanthi bumper TPU fleksibel nglindhungi iPad saka bekas driji, kejut, tetes lan efek sing ora disengaja. Ngarep interior microfiber alus ngalangi tablet sampeyan ora bisa goresan. Lan tutup mburi sing jernih bakal bangga pamer ...
  • 360 rotating Heavy Duty Shockproof Rugged Case for ipad for Samsung for Lenovo tablet

    360 puteran Heavy Duty Heavy Tack Shockproof Case kanggo ipad kanggo Samsung kanggo tablet Lenovo

     FUNGSI PERLINDUNGAN POWERFUL Kasus kasebut nduweni konstruksi telung lapis: cangkang polikarbonat ing njero, cangkang njaba silikon alus lan bingkai ngarep, Nglindhungi piranti sampeyan saka goresan lan benjolan tanpa nambah akeh. 360 DEGREES ROTATABLE Adjustable HAND-StrAP Tali tangan sing luwes cocog kanggo siswa, dhokter, guru utawa sapa wae sing butuh kerjaan tunggal utawa sinau. Apa bocah utawa wong diwasa, sampeyan bisa nyetel kencengane tali supaya pangguna kepenak ...
  • Slim Shockproof Rugged Case for ipad for Samsung for Lenovo tablet

    Slim Shockproof Ramping Case kanggo ipad kanggo Samsung kanggo tablet Lenovo

    FUNGSI PROTEKTIF Lengkap Kasus kasebut kalebu lapisan njero silikon alus kanggo nglindhungi kejut lan tetes, lan lapisan njaba PC sing kuwat kanggo penguatan lan definisi. Motong sing tepat Nglereni bolongan sing akurat ngidini akses gampang menyang kabeh tombol, kontrol & port tanpa kudu ngilangi kasus kasebut. Kabeh soket, port lan tombol bisa diakses tanpa mbusak kasus kasebut. Karo KICKSTAND Kanthi desain ngadeg internal sing ngidini sampeyan nelpon video tanpa tangan, maca, utawa nonton film ing endi wae ...