06700ed9

Babagan Kita

Kanthi 10 taun berkembang, kita wis ngladeni klien saka luwih saka satus negara ing saindenging jagad, kayata AS, Inggris, Australia, Jerman, Rusia, Brasil, India, Spanyol lan liya-liyane. Kita nawakake kasus berkualitas tinggi, lan uga mbantu dheweke menang bid lan ngrampungake proyek kasebut. Sanalika, kita entuk umpan balik sing positif lan dadi mitra sing tulus lan bisa dipercaya suwene. 

Pabrik kita nutupi area 5000 meter persegi lan saiki nggunakake luwih saka 150 staf. Pabrik anyar dununge ana ing Taman Industri Perhiasan Changping Kutha Dongguan. Pabrik iki duweke perusahaan dhewe. 

Kita duwe 10 personel R & D pinunjul, teknik lan personel teknis sing bisa nggawe tablet desain lan kasus e-reader anyar kanggo njaga kasus anyar ing pasar, sauntara kuwi, kita uga bisa nggawe conto anyar miturut karya seni klien kapan wae kanggo memenuhi panjaluk beda klien. . 

Lini produk

Kanthi 5 piranti cetak UV, kita bisa ngasilake gambar sing dicithak sing apik kanggo memenuhi persyaratan Kustom, 150 staf kanthi 5 lini produksi, output saben dinane nganti 10.000 potongan, kita nampa OEM, pesanan khusus ODM kanthi dina kerja ETA 7-10 karo klien logo kita uga nyimpen saham gedhe kanggo kasus adol panas kaya kasus lipatan tri-lipatan lan kasus keyboard kanggo tablet lan e-reader tanpa panjaluk MOQ. Kita duwe tim kontrol kualitas profesional, saben kasus bakal dicenthang sadurunge dikirim. yen ana masalah kualitas, kita bakal ilang kabeh.
Ing mbesuk, kita bakal terus maju lan ngasilake kasus sing luwih apik lan populer. Thanks kanggo pelanggan kanggo dhukungan lan saran perusahaan, apa maneh, dhukungan sampeyan minangka kekuwatan sukses. Muga-muga bisa terus kerja sama sing apik kanggo wektu sing suwe. Amarga dhukungan pelanggan, kita yakin bisa nindakake industri elektronik lan layanan sing luwih apik kanggo luwih akeh pelanggan.

Sikap dheweke, minangka kasus tablet nutupi grosir, produk utama kami kalebu tutup tablet cilik sing cerdas karo wadhah potlot, tablet!