06700ed9

produk

Kasus Magnetik Kuat Kanggo iPad Air 4 10.9 inci 2020 Kasus Cover Ultra Slim


Detail Produk

Dirancang kanggo iPad Air 4th Generation 10.9 Inch 2020 (Nomer Model: A2072 / A2316 / A2324 / A2325). Ora kompatibel karo piranti liyane.

DESAIN SIJI SEPIJAK & DIKAPET MAGNETIK

Magnet built-in sing kuat njamin kunci sing kuat ing antarane kasus & iPad.

Tutup mburi magnetik nemplek ing iPad lan mesthekake yen aman, nglindhungi iPad saka kerusakan lan kerusakan saben dinane.

2 PANCA MAGNETIK MOODS 

Desain penyerapan magnetik lengkap nduweni fungsi stand trifold, sing bakal dadi pengalaman nggunakake sudut pandang sing nyaman.

SLIM & CAHAYA

Tambah langsing lan enthengs ora akeh kanggo iPad, sampeyan bisa nggawa iPad ing endi wae lan ing endi wae. Kasus pelindung sing cukup ramping, ora ana tangan sampeyan sing gedhe, nanging tetep nglindhungi iPad lan menehi genggeman sing apik banget.

AUTO TURUN / Bangun

 Iki uga nyedhiyakake fungsi mbukak-kanggo-bangun lan cedhak-turu. Nglindhungi lan ngreksa umur batere. Motong sing tepat, ndhukung fungsi bukak kunci ID Tutul.

MAGNEITC BUCKLE

 Ndhukung pengisian daya lan pasangan Magnetik Pensil, kanthi genggaman lipatan kanggo proteksi ekstra.

Spesifikasi:

Bahan: kulit PU 

Fitur: Kasus protèktif Ultra ramping  

Gesper magnetik: Nggih

OEM / ODM: Nampa

MOQ: 50 PCS kanggo saben warna

Nganti swasana: rong gaya

Werna: Akeh warna

Merek: Walkers

Kasus tablet ing ngisor iki kasedhiya.

Apel

iPad 10.2 2020 Generasi kaping 8

Model: A2270, A2428, A2429, A2430;

iPad 10.2 2019 Generasi kaping 7

Model: A2197, A2200, A2198

iPad Air 4th Generasi 10.9 ″ 2020

Model: A2072, A2316, A2324, A2325

iPad Pro 11 2020 Generasi kaping 2 Model: A2228, A2068, A2230, A2231
iPad Pro 11 2018 Model: A2013, A1934, A1980, A1979
iPad udara 10.5 2019 Generasi kaping 3 Model: A2152, A2123, A2153, A2154
iPad mini 5 4 Model: A2133, A2124, A2126, A2125
iPad 9.7 2018/2017 (generasi kaping 5) Model: A1893, A1954, A1822, A1823
iPad Pro 10.5 2017 Model: A1701, A1709, A1852

画板 18

画板 20画板 2

画板 21 0-3 拷贝 3 0-3 0-3 拷贝 0-1 0-2 0-3 拷贝 2









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita