06700ed9

produk

Case Shockproof kanthi Clear Transparan Bali Kanggo iPad Air 4 10.9 inci 2020 Rilis


Detail Produk

Dirancang khusus kanggo iPad Air 4th Generation 10.9 Inch 2020 (Nomer Model: A2072 / A2316 / A2324 / A2325). Ora kompatibel karo piranti liyane.

Gunakake eksterior kulit PU sing awet, lan bingkai TPU alus kanthi sudhut sing luwih apik lan mburi bening kristal. AkrilikTutup mburi cangkang hard nganggo bumper TPU fleksibel nglindhungi iPad saka sidik jari, kejut, ora disengaja irungnya lan pengaruh. Ngarep interior microfiber alus ngalangi tablet sampeyan ora bisa goresan. Lan tutup mburi sing beninge kanthi kristal bakal nuduhake ikon Apple kanthi bangga.

Pemegang Pensil internal, njupuk pensil kaping 2 gen kanthi gampang kapan wae sampeyan pengin, ekanthi gampang nggawa potlot iPad nganggo piranti sampeyan. njaga potlot apel supaya aman kaya iPad sawayah-wayah. (Mung kasus, aksesoris liyane ora kalebu!)

Operasi sing gampang lan hemat energi. Kanthi magnet internal, otomatis tangi utawa turu piranti nalika tutup dibukak lan ditutup.

Ngangkat Cutout kanggo Kamera & akses gampang menyang headphone, ngisi daya lan mikropon, nawakake proteksi kabeh kanggo udhara iPad anyar 4 2020 sing dirilis.

Spesifikasi:

Bahan: Kulit PU + Silikon + Piring akrilik

Fitur: case protèktif shockproof  

OEM / ODM: Nampa

MOQ: 50 PCS kanggo saben warna

Nganti swasana: rong gaya

Werna: Akeh warna

Merek: Walkers

Kasus tablet ing ngisor iki kasedhiya.

Apel

iPad 10.2 2020 Generasi kaping 8

Model: A2270, A2428, A2429, A2430;

iPad 10.2 2019 Generasi kaping 7

Model: A2197, A2200, A2198

iPad Air 4th Generasi 10.9 ″ 2020

Model: A2072, A2316, A2324, A2325

iPad Pro 11 2020 Generasi kaping 2 Model: A2228, A2068, A2230, A2231
iPad Pro 11 2018 Model: A2013, A1934, A1980, A1979
iPad udara 10.5 2019 Generasi kaping 3 Model: A2152, A2123, A2153, A2154
iPad mini 5 4 Model: A2133, A2124, A2126, A2125
iPad 9.7 2018/2017 (generasi kaping 5) Model: A1893, A1954, A1822, A1823
iPad Pro 10.5 2017 Model: A1701, A1709, A1852

画板 6 画板 6 拷贝 画板 6 拷贝 3 画板 6 拷贝 2

 

画板 1 拷贝 画板 1 画板 2 拷贝 画板 2 画板 3 拷贝 画板 3 画板 4 拷贝 画板 4 画板 5 拷贝 画板 5

 









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita