06700ed9

produk

Kasus keyboard Bluetooth kanggo tab galaxy Samsung A7 10.4 SM T500 T505 T507 2020


Detail Produk

Proteksi Lengkap

Jaga sisih ngarep lan mburi tablet sampeyan aman saka scuffs, goresan, lan tumpahan. Cangkang bali kanthi aman nyekel tablet ing cilik sing langsing lan entheng sing dijaga dilindhungi.

SAIKI TABLET Sampeyan bisa tumindak kaya LAPTOP

Nikmati jam typing sing nyaman, fleksibel amarga tombol gaya sissor lan chip sing berkualitas, mula tangan sampeyan ora bakal kesel. Perjalanan utama 2 mm nyedhiyakake ambane optimal kanggo kenyamanan lan kenyamanan.

JENIS ING DESKE ORA TOKO LAP UTAWA CAFE

Cukup mbukak kasus kasebut lan wiwiti ngetik. Tablet sampeyan dikunci ing posisi typing sing sampurna lan tetep ing papan sanajan sampeyan ngetik ing permukaan sing ora rata kaya puteran sampeyan.

QMATERI UALitas 

Eksterior: digawe saka kulit PU tahan lama, nglindhungi tablet saka lebu, gulung lan gumpalan sing digunakake saben dinane.

Interior: mikrofibre alus nglindhungi tablet supaya ora goresan; Bahan anti-slip nyegah tablet ora mudhun.

Balung mburi nglindhungi tablet sampeyan, lan jaga dijaga.

KASUS KEYBOARD BLUETOOTH CETAK

Keyboard nirkabel bisa dicopot magnetik, sampeyan bisa nyopot lan ngowahi dadi kasus protèktif lengkap nalika ora butuh keyboard.

Suwe-suwe URIP BATERI

Siap yen sampeyan butuh, kasus universal nganggo keyboard Bluetooth nggunakake batere lithium sing bisa diisi ulang kanggo nguatake keyboard. Thanks kanggo sistem tenaga cerdas, bisa nganti 3 taun tanpa prelu diganti.

SETUP Gampang, HUBUNGAN sing DAPAT

Advanced Bluetooth 3.0 nyedhiyakake sambungan sing bisa dipercaya sing ora ilang ing antarane tablet lan keyboard. Persiyapan gampang — telung langkah sederhana mbutuhake wektu sak menit kanggo ngrampungake.

Cara nyambung keyboard Bluetooth

1. Push tombol kanggo "ON". Lampu listrik mati.

2. Pencet tombol sambung. Lampu Bluetooth urip.

3. Bukak Bluetooth ing tab sampeyan, banjur goleki lan masangake "Bluetooth 3.0 Keyboard". 

4. Keyboard Bluetooth bakal nyambung saiki kanthi otomatis, sawise sampeyan mbukak Bluetooth lan keyboard.

Yen sampeyan ngganti tablet, sampeyan kudu nyambung maneh minangka langkah ing ndhuwur.

DIMENSI

Dhuwur x Jembar x Ambane: 254 mm x 174 mm x 15 mm

Bobot: 550g

SPESIFIKASI

MOQ: 10PCS / warna Sertifikasi: FCC, ROHS, CE, GS, RECH, Sgs

Ukuran: 10,4 ”Desain: cilik nganggo keyboard nirkabel

Packing: Box paper, opp bag Pembayaran: 1.T / T 2. Western Union 3. Paypal

Logo: Debossed / Nampa Desain OEM / ODM sing disesuaikan: nampa desain khusus

Wektu kiriman: 3-5 dina kerja Bahan: Tutup kulit premium nganggo case PC

Jinis Sambungan: Bluetooth 3.0 Nyambung / Daya: Tombol keyboard On / Off

Magnet Turu / Wake: Ora Ana Magnet Penutupan: Ya

Lubang Kamera: Ya Tutup magnetik: Ya

Perjalanan Utama: Lampu Indikator 2 mm (LED): kanggo Bluetooth lan daya

Jarak efektif keyboard: sajrone 10m Key Life: luwih saka 3 yuta stroke

Rincian batere: Baterai lithium bawaan Tipe batere: Bisa diisi ulang

Versi Keyboard: Versi Rusia, Spanyol, Inggris, Jerman, Prancis lan basa liyane

Kunci Khusus: Tombol trabasan fungsi ekstra, kalebu kontrol media, kontrol volume, kunci layar lan telusuran.

1 6 8 9 10 14 画板 1 画板 2









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita