06700ed9

produk

Soft TPU Back case kanggo ipad 10.2 8th generasi kaping 7 kanggo Samsung galaxy tab S6 lite


Detail Produk

FSHELL PROTECTIVE ULL

Tutup mburi TPU sing alus nglindhungi tablet saka goresan lan benjolan cilik.

Lapisan mikrofiber alus kanthi eksterior kulit PU ngalangi tablet sampeyan ora goresan.

BPEMANGGUNG PENCIL UILT-IN

Pemegang potlot internal lan slot adaptor ngikat potlot sampeyan.

Kapan sampeyan pengin, gampang nggawa potlot nganggo piranti.

Aja kuwatir kelangan Pensil, gunakake kapan lan ing endi wae sing dikarepake.

PNANGGO CUTOUTS

Kabeh fitur tablet bisa diakses sanajan kasus kasebut ing.

AUTO TURU LAN BANGUN FUNGSI

Magnet internal kanggo ngontrol fungsi turu / turu.

HDESAIN UMANIZED

Sampul ngarep Tri-melu kanthi posisi ngadeg kaping pindho kanggo ndeleng lan ngetik nglegakake macem-macem kabutuhan.

Sudut ndeleng mbebasake tangan sampeyan menyang kegiyatan liyane lan ngindhari nyeri ing sendi, nalika ngetik amba supaya sampeyan bisa ngetik utawa nggambar kanthi mulyo.

MDESAIN PANUTUP AGNETIK

Magnet ngamanake penutupan kasus, njaga tablet saka goresan obyek sing landhep.

DIMENSI

Dhuwur x Jembar x Ambane: 245 mm x 155 mm x 10 mm

Bobot: 320g

SPESIFIKASI

MOQ: 10PCS / warna

Sertifikasi: FCC, ROHS, CE,

Desain: TPU Kulit cilik karo wadhah potlot

Pengepakan: tas opp

Pembayaran: 1.T / T 2.Serat Kulon 3. Paypal

Logo: Debossed / Nampa khusus

Desain OEM / ODM: nampa desain sing disesuaikan

Wektu kiriman: 3-5 dina kerja

 

Bahan: kulit PU, microfiber alus lan cangkang mburi TPU

Peretas Banyu: Ya, kasus njaba.

Sleep / Sleeping Magnet: Ya

Magnet Penutupan: Nggih

Lubang Kamera: Nggih

Lubang Earphone lan Speaker: Ya

Posisi Ndeleng: 65 lan 30 derajat

Merek: Walkers

Model tablet ing ngisor iki kasedhiya. Sugeng rawuh ing tablet liyane.

Kanggo Apple

iPad 10.2 2020 Generasi kaping 8

Model: A2270, A2428, A2429, A2430;

iPad 10.2 2019 Generasi kaping 7

Model: A2197, A2200, A2198

iPad Air 4th Generasi 10.9 "2020

Model: A2072, A2316, A2324, A2325

iPad Pro 11 2020 Generasi kaping 2 Model: A2228, A2068, A2230, A2231
iPad Pro 11 2018 Model: A2013, A1934, A1980, A1979
iPad Pro 12.9 2020 Generasi kaping 4

Model: A2229, A2069, A2232, A2233  

iPad Pro 12.9 2018 Generasi kaping 3

Model: A1876, A2014, A1895, A1983

iPad udara 10.5 2019 Generasi kaping 3 Model: A2152, A2123, A2153, A2154
iPad mini 5 4 Model: A2133, A2124, A2126, A2125
iPad 9.7 2018/2017 (generasi kaping 5) Model: A1893, A1954, A1822, A1823

Kanggo Samsung

Galaxy Tab S7 12.4 "(2020) Model: SM-T975 SM-970
Galaxy Tab S7 11 "(2020) Model: SM-T875 SM-870
Tab Galaxy S6 Lite 10.4 "2020 Model: SM-P610 SM-P615
Galaxy Tab S6 10.5 2019 Model: SM-T860 SM-T865
Galaxy Tab A 10.1 (2019) Model: SM-T510 SM-T515
Galaxy Tab 10.5 S5E (2019) Model: SM-T720 SM-T725
Galaxy Tab S4 10.5 2018 Model: SM-T830 SM-T835

pencil case (1) pencil case (2) pencil case (3) pencil case (4) pencil case (5) pencil case (6) pencil case (7) pencil case (8) pencil case (14)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita