06700ed9

produk

Kasus keyboard touchpad internal kanggo ipad Air 4 pro 11 kanggo Samsung tab S7 S6 lite


Detail Produk

BENAR-BENENG KLIK KASE KENE

Kasus keyboard iki nggabungake trackpad presisi karo keyboard ukuran lengkap kanggo iPad. Dhukungan gerakan touchpad lengkap ngowahi iPad dadi mesin produktivitas kanggo nggarap spreadsheet lan dokumen, alat pembelajaran sing kuat kanggo kelas jarak jauh, lan liya-liyane - kemungkinan kasebut ora ana enteke.

PRESISI sing Apik

Bisa nganggo tliti trackpad ing aplikasi kaya cathetan, kaca, tabel angka lan intine. Sampeyan bakal bisa nyorot sel spreadsheet, nyalin tembung, lan ngowahi email kanthi gampang.

Kontrol SMART

Lacak produktivitas kanthi cepet kanthi kontrol gerakan driji sing wis sampeyan kenal lan tresnani. Gesek, gulung, ganti aplikasi, jiwit, tutul kaping pindho, lan liya-liyane.

KICKSTAND LANGSUNG

Kickst fleksibel nawakake miring 40 ° supaya sampeyan bisa nemokake sudhut sing pas kanggo tugas sing lagi ditindakake. Engsel mekanik sing kuat njamin supaya tendhangan tetep ing panggonane lan ora ambruk, sanajan kanthi nutul kuwat.

Proteksi ngarep lan bali

Jaga ngarep lan mburi iPad supaya aman saka scuffs, goresan, lan tumpahan. IPad kasebut kanthi aman nahan ing kasus sing entheng sing dijaga dijaga lan ora ngatasi sampeyan. Kain luar sing ditenun alus kanggo disentuh.

Eksterior ngarep lan mburi: digawe saka kulit PU tahan lama, nglindhungi tablet saka lebu, gulung lan gumpalan sing digunakake saben dinane. 

Interior: cangkang mburi TPU lan mikrofiber alus.

Cangkang TPU nyekel ipad kanthi kuat, fungsionalitas lengkap kanggo ipad sampeyan. Nglindhungi ipad kanthi papat sudhut lan sudhut.

Microfibre alus nglindhungi tablet supaya ora gores.

BACKLIT Kasedhiya milih

Seneng nggunakake iPad ing kamar turu kanthi sithik? Kita uga. Makane keyboard integral dilengkapi backlit. Pitu lampu mburi sing bisa disetel supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing sampeyan lakoni ing kamar, pesawat, kemah, utawa lingkungan sing entheng. Lan uga perusahaan karo lingkungan game sampeyan.

SAIKI TABLET Sampeyan bisa tumindak kaya LAPTOP

Nikmati jam typing sing nyaman, fleksibel amarga tombol gaya sissor lan chip sing berkualitas, mula tangan sampeyan ora bakal kesel. Perjalanan utama 2 mm nyedhiyakake ambane optimal lan cepet.

Fungsi khusus lan sawetara tombol trabasan kanggo ngobrol karo sistem iOS, Android utawa Windows, supaya sampeyan ngontrol tablet tanpa ninggalake keyboard.

Suwe-suwe URIP BATERI

Siap yen sampeyan butuh, keyboard Bluetooth gabungan nggunakake batere lithium sing bisa diisi ulang kanggo nguatake keyboard. Thanks kanggo sistem tenaga cerdas, bisa nganti 3 taun tanpa prelu diganti.

SETUP GAMPANG, HUBUNGAN sing DAPAT

Advanced Bluetooth 3.0 nyedhiyakake sambungan sing bisa dipercaya sing ora ilang ing antarane tablet lan keyboard. Persiyapan gampang — telung langkah sederhana mbutuhake wektu sak menit kanggo ngrampungake. 

Pisanan, penet tombol kanggo "ON". Lampu Indikator biru.

Kapindho, pencet tombol "CONNECT"

Banjur, Uripake fungsi bluetooth tablet. Iki bakal nggoleki keyboard Bluetooth.

Pungkasan, bakal nemokake Bluetooth Keyboard 3.0. Sampeyan mung cocog.

Wiwit saiki, dheweke bakal otomatis nyambung karo tablet sampeyan.

DIMENSI

Dhuwur x Jembar x Ambane: 270 mm x 200 mm x 20mm

Bobot: 700g

SPESIFIKASI

MOQ: 50PCS / warna

Sertifikasi: FCC, ROHS, CE, GS, RECH, Sgs

Ukuran: 11 "

Desain: Kasus keyboard trackpad terintegrasi

Versi Keyboard: Bahasa Inggris

Pengepakan: Kothak kertas, tas opp

Pembayaran: 1.T / T 2.Serat Kulon 3. Paypal

Logo: Debossed / Nampa khusus

Desain OEM / ODM: nampa desain sing disesuaikan

Wektu kiriman: 3-5 dina kerja

Bahan: Tutup kulit premium nganggo cangkang mburi TPU

Fitur: awet, tahan goresan, anti shock, debu, desain magnetik.

Jinis Koneksi: Bluetooth 3.0

Peretas Banyu: Ya, njaba njaba. Ora, tombol keyboard

Magnet Turu / Wake: Ora

Magnet Penutupan: Nggih

Lubang Kamera: Nggih

Posisi Ndeleng: 105, 120, 135 lan luwih derajat

Engsel Magnetik: Ya

Lampu Indikator (LED): Ya, kanggo Bluetooth lan daya

Tampilan LCD: Ora

Lelungan Utama: 2 mm

Jarak efektif keyboard: ing jarak 10m

Kunci Urip: luwih saka 3 yuta stroke

Kunci Khusus: Tombol trabasan fungsi ekstra, kalebu kontrol media, kontrol volume, kunci layar lan telusuran

Nyambung / Daya: Tombol keyboard On / Off

Rincian batere: batere lithium internal

Jinis Baterai: Bisa diisi ulang

Kunci Khusus: Tombol trabasan fungsi ekstra, kalebu kontrol media, kontrol volume, kunci layar lan telusuran

integrated keyboard case (1) integrated keyboard case (2) integrated keyboard case (3) integrated keyboard case (4) integrated keyboard case (5)

SYARAT SYSTEM

iOS / Android / Windows OS

Kasus tablet ing ngisor iki kasedhiya kanggo digawe. Sugeng rawuh OEM / ODM kanggo tablet liyane.

 

Kanggo Apple

iPad 10.2 2020 Generasi kaping 8

Model: A2270, A2428, A2429, A2430;

iPad 10.2 2019 Generasi kaping 7

Model: A2197, A2200, A2198

iPad Air 4th Generasi 10.9 "2020

Model: A2072, A2316, A2324, A2325

iPad Pro 11 2020 Generasi kaping 2 Model: A2228, A2068, A2230, A2231
iPad Pro 11 2018 Model: A2013, A1934, A1980, A1979
iPad Pro 12.9 2020 Generasi kaping 4

Model: A2229, A2069, A2232, A2233  

iPad Pro 12.9 2018 Generasi kaping 3

Model: A1876, A2014, A1895, A1983

iPad udara 10.5 2019 Generasi kaping 3 Model: A2152, A2123, A2153, A2154
iPad 9.7 2018/2017 (generasi kaping 5) Model: A1893 , A1954 , A1822 , A1823
iPad Pro 10.5 2017 Model: A1701, A1709, A1852

Kanggo Samsung

Galaxy Tab A7 10.4 "(2020) Model: SM-T505 SM-T500 SM-T507
Galaxy Tab S7 11 "(2020) Model: SM-T875 SM-870
Tab Galaxy S6 Lite 10.4 "2020 Model: SM-P610 SM-P615
Galaxy Tab A 10.1 (2019) Model: SM-T510 SM-T515
Galaxy Tab 10.5 S5E (2019) Model: SM-T720 SM-T725

Kanggo Huawei

Huawei mediapad T10s / T10 Model: AGS3-L09 / W09 AGR-L09 / W09
Huawei matepad 10.4 2020 Model: BAH3-W09 BAH3-AL00

Kanggo Lenovo

Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen 10.1 "2020 Model: TB-X306X TB-X306F
Lenovo tab M10 PLUS 10.3 "2020 Model: TB-X606X TB-X606F
Lenovo tab M10 10.1 "2019 Model: TB-X605F TB-X605L

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita