06700ed9

warta

2021 ipad pro 11 lan 12.9 inci anyar kasedhiya kanggo tuku ing setengah Mei.

Apple ujar: Pengalaman utama iPad. Saiki kanthi permal M1 sing napas, tampilan XDR sing apik banget, lan nirkabel 5G sing cepet banget.

Pracaya sampeyan bakal entuk.

Apa sampeyan wis siyap kabeh kanggo ipad pro 11 lan 12.9 inci anyar?

Saiki ayo ndeleng 4 jinis pelindung.

Sing pertama yaiku magnetik lan folio sing cerdas. Ultra tipis lan entheng, akeh lan bobot minimal ing tangan sampeyan.

kanthi magnet kuat lan kuat, folio kulit cerdas kanggo ipad pro 11 inci.

Gaya trifolding bisa dilipat dadi rong sudhut. Ngemu tablet kanthi stabil.

Uga bisa nemplek ing kulkas kanthi kuwat. 

Gesper lengkap nutupi potlot apel, lan folio nglindhungi ipad.

画板 6 画板 8 画板 9 画板 10

Kasedhiya warna oranye, ijo enom lan ijo peteng.0-1 0-2 0-3 Sing nomer loro yaiku kothak potlot cerdas. 

Siapke papan kanggo potlot apel, tetep lan aja nganti ilang.

Cangkang bali TPU alus mbantu ipad nyebar panas, nalika nglindhungi ipad kanthi lengkap.

1-1 1-3

Kasus nomer telu yaiku kasus keyboard ajaib kanthi keyboard trackpad terintegrasi.

Fitur pengalaman nulis sing luar biasa, trackpad sing mbukak cara anyar kanggo bisa digunakake nganggo ipad sampeyan. 

Sampeyan ngidini kanthi lancar nyetel menyang sudut pandang sing sampurna kanggo sampeyan.

Kasus njaba yaiku tutup kulit PU. Cangkang TPU mburi dibangun ing magnet kuat kuat. Desaine karo pelindung tas udara ing pojok.

Bisa dipasang ing tutup tutup ing level horisontal lan vertikal. Uga ngidini sampeyan nyekel siji cangkang sing kapisah.

Keyboard digabung karo trackpad internal. Kontrol sing tepat lan macem-macem trabasan.

Keyboard uga nganggo lampu latar 7 warna, utamane grapyak kanggo sampeyan nalika envioronment cahya sithik.

Ipad pro Compatiable 11 11 2018, ipad air generasi kaping 4, ipad pro 11 2020 generasi kaping 2, ipad pro 11 2021 generasi kaping 3.

画板 3 画板 4 画板 5 画板 7

 

 

Sing endi sing paling apik tablet tablet sampeyan?


Wektu kiriman: Mei-15-2021