06700ed9

warta

1. Bedane 1: Cara sambungan sing beda.

Keyboard Bluetooth: transmisi nirkabel liwat protokol Bluetooth, komunikasi Bluetooth ing kisaran efektif (sajrone 10m).

Keyboard nirkabel: Kirimake informasi input menyang panrima khusus liwat gelombang infra merah utawa radio.

2. Cara nampa sinyal sing beda

Keyboard Bluetooth: Nampa sinyal liwat piranti Bluetooth internal.

Keyboard nirkabel: Nampa sinyal liwat panrima njaba.

Fitur Bluetooth:

Nggarap pita frekuensi ISM (2.4G Hz)

1. Ana akeh piranti sing cocog kanggo teknologi Bluetooth, ora perlu kabel, lan komputer lan telekomunikasi nyambung menyang jaringan kanggo komunikasi kanthi nirkabel.

2. Pita frekuensi teknologi Bluetooth sing digunakake universal ing saindenging jagad lan cocog kanggo pangguna tanpa wates dening pangguna ing saindenging jagad.

3. Teknologi Bluetooth nduweni kemampuan keamanan lan anti-gangguan sing kuwat. Amarga teknologi Bluetooth duwe fungsi hopping frekuensi, kanthi efektif ngindhari band frekuensi ISM supaya ora nemoni sumber gangguan.

What is the difference between a Bluetooth keyboard and a wireless keyboard?


Wektu kiriman: Mei-17-2021