06700ed9

warta

gallery-galaxy-tab-s7-4

1622190029(1)

 

        Amarga ipad pro bisa dibantah minangka tablet sing paling apik.

Saiki Samsung nggawe Tab S7 plus kanggo nggawe tablet Android paling apik sadurunge. Ayo dibandhingake karo fitur.

Pisanan, Tab S7 plus dilengkapi pangisi daya cepet adaptif. Iki nduwe dhukungan kanggo patang puluh lima watt istirahat pengisian daya cepet sing bisa dituku kanthi kapisah, yen sampeyan pengin nambah super cepet.

Uga kalebu kabel USB Type C standar, lan sing paling disenengi masarakat yaiku sampeyan bisa entuk pulpen S sing anyar lan apik.

Sampeyan ora prelu tuku pena minangka aksesoris sing kapisah kaya pensil Apple kanthi ipad pro.

Kapindho sampeyan bakal entuk kasus keyboard sing sampeyan seneng.

Ana perbaikan ing keyboard lan trackpad kanggo Tab S7 +.

Trackpad luwih gedhe tinimbang sadurunge. Iki minangka langkah utama. Kajaba iku, ana tombol fungsi khusus.

Dadi iki rasane luwih kaya pengalaman laptop. Iku mung siji kuciwo yen kunci ora mundur.

Kanggo ipad pro, ipad nduwe desain ngambang sing keren nganggo port USB c ing sisih.

Sing sejatine kaya keyboard backlit. Tombol apik lan tactile lan trackpad pancen responsif. Nanging ora ana tombol fungsi. Iku abot, lan nggawe ipad rada akeh.

Katelu, loro kasus keyboard nggawe tablet abot.

Kasus tutup keyboard Tab S7 Plus uga akeh.

Nanging wis duwe tekstur jinis kulit sing apik banget, sing bisa menehi resistensi sing luwih apik tumrap bekas driji.

Tutup keyboar yaiku rong bagean. Ana bagean mburi magnetik sing nyambung keyboard.

Yen sampeyan ora butuh keyboard, tutup mburi iki nglindhungi sisih mburi tablet.

Wis dibangun kickst, dadi sampeyan bisa nonton konten kanthi gampang. Lan ana punuk ing kene sing nyekel pena lan wicaksana.

Ditambah pulpen kanthi magnetik nempelake pin ing sisih ndhuwur ipad.

Sing nomer papat, tab S7 Plus karo Dex.

Yen sampeyan miwiti, sampeyan bisa entuk luwih akeh kanggo pengalaman jinis buku krom utawa windows.

Sampeyan bisa nyilikake windows, pamisah layar kanggo mbukak akeh tugas.

IPad pro duwe piranti lunak ndhuwur nalika ngoptimalake aplikasi lan pilihan lan aplikasi.

Kaping lima kanggo rega.

Tab S7 plus luwih grapyak lan luwih murah. Yen sampeyan mung nggunakake kanggo sinau utawa nggawe cathetan, iku pilihan sing apik.

Re ipad pro, sampeyan kudu mbayar ekstra kanggo tuku pulpen.

 

Sing dadi pilihan sampeyan?

 


Wektu kiriman: Mei-28-2021