06700ed9

warta

Kasus anyar kanggo BOOX nova 3 ereader warna

 

 O1CN01j1njZQ2MBs77C9E6U_!!3896449790_看图王

   Akeh wong sing seneng maca ebook ing ereader. Luwih gampang maca akeh buku ing ereader sing ramping iki. Aja kuwatir nggawa buku kertas sing abot banget, sing mbutuhake papan lan dhuwit luwih akeh. Saiki BOOX ereader minangka salah sawijining ereader sing paling disenengi. Dadi kanca sing paling apik kanggo kerja lan sinau.

 

   Mangkene kasus desain anyar kanggo ereader kanthi macem-macem fungsi.

    Sampeyan bakal seneng.

 画板 2

     Kasus iki nggabungake tali tangan, wadhah potlot lan tendhangan ngadeg, nahan ereader kanthi stabil. Tangan sampeyan bebas nalika maca, uga ngombe kopi. Sing duwe potlot nyekel pena nalika ora digunakake.

hand-strap-for-BOOX-Nova-3color (5)

 

 4

 

 Desain gaya kanthi case premium PU kulit sing dipilih duwe perasaan tutul sing apik. Sampeyan bisa digunakake kanthi awet, nglindhungi ereader nganti suwe. Batine mikrofiber ora goresan, cocog karo warna ireng.

 

 

 5

Kasus kasebut ndhukung fungsi turu otomatis lan tangi. Nalika nutup tutup, ereader bakal ditutup.

Nalika mbukak tutup, ereader bakal mbukak kanthi otomatis. Yen sampeyan cepet-cepet mangkat, turu, bakal gampang maca maneh.

 

 3

Kanthi tali tangan elastis, kasus iki ngidini sampeyan nyekel nganggo tangan siji. Sampeyan bisa ndeleng kanthi tangan, gampang digawa menyang endi wae. Apa wae sing sampeyan lan anak sampeyan, bisa uga nyekel tangan sampeyan.

6

 

Kasus kasebut ditutup kanthi kuat. Aja kuwatir goresan saka tombol lan obyek sing landhep liyane. Sampeyan uga bakal njaga ereader nganti pirang-pirang dina suwene.

 hand-strap-for-BOOX-Nova-3color (4)

Kasus kulit kanthi lengkap ing ereader sing larang, bisa dilindhungi kanthi sampurna.

Jaga ereader sampeyan supaya aman lan ora kejut.

Bakal dadi kanca sing apik ing ereader.

Mesthi wae, kita duwe gaya gaya liyane kanggo ereader. Kayata cilik tipis lan entheng, kasus warna dicetak sutra.

画板 2

 画板 5

Lan kasus ngadeg Origami.

4

Sampeyan duwe macem-macem pilihan kanggo ereader. 

Gaya favorit sampeyan sing endi?

 

 

 

 

 


Wektu kiriman: Apr-29-2021